PWA Heusden-Zolder vzw werd opgericht in 1996 en Is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardige dienstenonderneming die volgende diensten aanbiedt:

Huishoudhulp

Bij ons kan elke privépersoon terecht voor huishoudelijke hulp, voornamelijk poetswerk, maar ook wassen, strijken, klein naaiwerk en het thuis bereiden van maaltijden.

De betaling gebeurt met dienstencheques. De kostprijs per cheque bedraagt € 9,00 en is fiscaal aftrekbaar (20%).
Daarnaast v ragen nog een klantenbijdrage van € 1,00 per uur. Hiervan ontvang je om de 3 maanden een onkostennota.

Strijkatelier

Via ons strijkatelier proberen we hulpbehoevenden en drukke tweeverdieners te ontlasten van hun strijk. De betaling gebeurt eveneens met dienstencheques.

Tuin- en klussendienst

Deze dienst onderhoudt particuliere tuinen en verzorgt kleine klusjes voor inwoners van Heusden-Zolder die aan één van de volgende voorwaarden voldoen : of beschikken over een verhoogde tegemoetkoming, of gebruiker zijn van het OCMW, of ouder zijn dan 65 jaar, of huurder zijn van een woning van een erkend sociaal verhuurkantoor.

De prijzen variëren van € 14,00 tot € 27,00/uur en de betaling gebeurt via factuur en overschrijving.

Tegen Allerheiligen kunnen alle particulieren ook de grafstenen van hun dierbaren laten poetsen.

De doelstelling van het PWA Heusden-Zolder vzw is om in de toekomst nog verder uit te breiden. Het PWA is er immers voor de inwoners van Heusden-Zolder, om ze werk te geven maar ook om hun leven te verbeteren door het aanbieden van een kwaliteitsvolle dienstverlening op maat van hun behoeften.

Missie/visie

PWA Heusden-Zolder wil investeren in menselijk kapitaal waarbij kansen op persoonlijke ontwikkeling en verbondenheid geboden worden.

We bieden kwalitatieve (huishoud-, strijk-, tuin- en klus-) diensten aan op maat van onze klanten.

Wij streven hierbij naar een professionele aanpak waarbij we rekening houden met de persoonlijke kwaliteiten en competenties van onze medewerkers.

Dit doen we met hart en ziel, waarbij we ieder individu benaderen vanuit zijn eigenheid en flexibele oplossingen aanbieden op maat.

We willen een lerende organisatie zijn, die open staat voor feedback van klanten en medewerkers. Op deze manier beogen we een continue verbetering van de kwaliteit en creëren we een prettig werkklimaat met veel ruimte voor dialoog en wederzijds respect.

PWA Heusden-Zolder, een bloeiende organisatie die uitblinkt in vriendelijkheid en tevredenheid, zowel voor klant als voor medewerker!

PWA Heusden-Zolder, een bedrijf met een hart voor mensen!

 

Bestuursleden

Voorzitter

Francesco Ruffo

Ondervoorzitter

Herman Snyers

Secretaris

Henri Gilissen

Penningmeester

Yvon Claes

Leden

Alberto Righi

Isabelle Thielemans