PWA Heusden-Zolder vzw werd opgericht in 1996 en Is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardige dienstenonderneming die volgende diensten aanbiedt:

Huishoudhulp

Bij ons kan elke privépersoon terecht voor huishoudelijke hulp, voornamelijk poetswerk, maar ook wassen, strijken, klein naaiwerk en het thuis bereiden van maaltijden.

De betaling gebeurt met dienstencheques. De kostprijs bedraagt € 9,00 per gepresteerd uur en is fiscaal aftrekbaar (20%).

Strijkatelier

Via ons strijkatelier proberen we hulpbehoevenden en drukke tweeverdieners te ontlasten van hun strijk. De betaling gebeurt eveneens met dienstencheques.

Tuin- en klussendienst

Deze dienst onderhoudt particuliere tuinen en verzorgt kleine klusjes voor inwoners van Heusden-Zolder die aan één van de volgende voorwaarden voldoen : of beschikken over een verhoogde tegemoetkoming, of gebruiker zijn van het OCMW, of ouder zijn dan 65 jaar, of huurder zijn van een woning van een erkend sociaal verhuurkantoor.

De prijzen variëren van € 12,00 tot € 18,00/uur en de betaling gebeurt via factuur en overschrijving.

Tegen Allerheiligen kunnen alle particulieren ook de grafstenen van hun dierbaren laten poetsen.De doelstelling van het PWA Heusden-Zolder vzw is om in de toekomst nog verder uit te breiden. Het PWA is er immers voor de inwoners van Heusden-Zolder, om ze werk te geven maar ook om hun leven te verbeteren door het aanbieden van een kwaliteitsvolle dienstverlening op maat van hun behoeften.